Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Tineri din Blaj, cercetați pentru tâlhărirea unei femei de 81 ani

Doi tineri din Blaj au fost reținuți de polițiști, sub acuzația de tâlhărie. Ei sunt acuzați că au pătruns în locuința unei vârstnice, pe care au agresat-o și de la care au furat bani și băutură. Femeia, în vârstă de 81 ani, a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale, iar potrivit concluziilor medico-legale are nevoie de 60 - 70 de zile de îngrijiri medicale.Cei doi tineri vor fi cercetați în stare de arest preventiv.

În după amiaza zilei de luni, 4 mai, polițiștii din Blaj au fost sesizați de către un bărbat din Mediaș, județul Sibiu, cu privire la faptul că este posibil ca mama sa, o femeie în vârstă de 81 de ani, din Blaj, să fi fost victima unei infracțiuni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în noaptea de 3/ 4 mai 2020, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în locuința femeii, ar fi agresat-o și ar fi sustras suma de 1.500 de lei și 30 de litri de vin.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 5 mai 2020, polițiștii din Blaj au reușit să identifice persoanele bănuite de săvârșirea faptei, în persoanele a doi tineri, de 23 și 15 ani, din Blaj.

Cei doi au fost reținuți, pentru tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de marți, 5 mai, au fost prezentați în fața magistraților, care au dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale, iar potrivit concluziilor medico-legale are nevoie de 60 - 70 de zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în acest caz, informează IPJ Alba.

06.05.2020.