Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Turneu caritabil de tenis la Jidvei

Asociația Club Sportiv Running & Cycling Club Blaj, în colaborare cu Primăria Jidvei, organizează turneul de tenis de câmp „Cupa Jidveiului”, în localitatea Jidvei. Turneul se va desfășura în perioada 2-3 martie 2019, respectiv 9-10 martie, în funcție de numărul de participanți, și va avea un scop caritabil. Încasările vor fi donate pentru tratamentul unei fetițe de trei ani, Teth Lois, din Căpâlna de Jos, diagnosticată cu leucemie. Turneul de tenis se adresează amatorilor din zona Blaj și este organizat pe patru categorii. Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0741-078.534, până în data de 23 februarie 2019.

„Cupa Jidveiului” la tenis va avea loc în Sala de Sport din Jidvei și se va desfășura atât sub forma unui turneu de simplu, cât și de dublu. Categoriile de vârstă sunt urmatoarele:

- 18 ani și mai mici, masculin, feminin, împreună pe același tablou;
- 19-40 ani, masculin și feminin, pe tablouri diferite;
- peste 40 ani, masculin și feminin, pe același tablou;
- turneu de dublu, fără categorii de vârstă.

Taxele de înscriere sunt: 20 lei pentru categoria 18 ani și mai mici, 30 lei pentru adulți, respectiv 40 lei/echipă, la turneul de dublu.

În perioada desfășurării turneului se pot face donații, în locul special amenajat în sala de sport.

Înscrieri se pot face la numărul de telefon 0741-078.534, în perioada 28 ianuarie – 23 februarie.

Detalii despre eveniment și informații noi puteți găsi pe pagina de facebook a Asociației, Running&Cycling Club Blaj .

Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături pentru a îndeplini acest obiectiv, să încercăm împreună a readuce zâmbetul pe fața acestei fetițe și speranța în inimile părinților ei.

Nicu Goga

04.02.2019.