Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Turneul caritabil de tenis „Cupa Jidveiului”, un mare succes organizatoric

Prima ediție a turneului caritabil de tenis de la Jidvei a reprezentat un succes organizatoric. Datorită numărului mare de amatori înscriși în turneu, „Cupa Jidveiului” s-a desfășurat în trei weekenduri din luna martie, cu unul mai mult decât era prevăzut inițial. Dincolo de interesul mare pe care l-a stârnit acest turneu, latura umanitară a fost cea care a contat cel mai mult, organizatorii, Asociația Clubul Sportiv RUNNING&CYCLING Club Blaj, reușind să strângă peste 7.500 de lei pentru pentru Teth Lois, o fetiță în vârstă de trei anișori, diagnosticată cu leucemie. Familia fetiței îi roagă pe cei care au grupa sanguină 0, Rh negativ, să contacteze familia Teth la numărul de telefon 0757-999.031, pentru că Lois are nevoie periodic de trombocite.

Asociația Clubul Sportiv RUNNING&CYCLING Club Blaj, în colaborare cu Consiliul Local Jidvei, au organizat, în comuna Jidvei turneul de tenis de câmp, un proiect umanitar pentru Teth Lois, eveniment la care au participat mai mulți jucători din diferite localități ale județelor Alba și Mureș.

Turneul de Tenis de câmp,”CUPA JIDVEIULUI”, desfășurat în perioada 1-17 martie 2019, și-a îndeplinit obiectivele, prin promovarea sportului de masă în rândul tuturor categoriilor de vârstă, dar în special a ramurii sportive tenis de câmp.

Acest proiect a fost unul caritabil și a constat într-o strângere de fonduri pentru Teth Lois, o fetiță în vârstă de trei anișori, diagnosticată cu leucemie. La turneu au participat 46 de jucători din mai multe localități ale județelor Alba și Mureș: Blaj, Jidvei, Târnăveni, Căpâlna de Jos, Aiud, Cetatea de Baltă, Pănade, Teiuș, Crăciunelu de Jos, Sâncel, Valea Lungă. La finalul evenimentului s-au strâns 7.530 lei din taxele de participare, dar mai ales din donațiile făcute atât de către jucători, cât și de publicul spectator.

Câștigătorii competiției au fost:

- Categoria 0-18 ani: LULEA ANDREEA din Târnăveni;
- Categoria 19-39 ani: CRISTEA BOGDAN din Teiuș;
- Categoria 40 +: NISTOR CĂLIN din Târnăveni;
- Dublu: perechea formată din COMȘA CRISTIAN și GASPAR ANDRAS din Blaj.

Organizatorii și familia Teth mulțumesc sponsorilor și partenerilor pentru colaborare și vă așteaptă în data de 4 mai să vizitați una dintre cele mai frumoase comune săsești din România, participând la un concurs de alergare, „CROSUL JIDVEIULUI”. Mai multe detalii despre acest eveniment puteți găsi pe pagina de facebook RUNNING&CYCLING CLUB BLAJ.

Familia fetiței îi roagă pe cei care au grupa sanguină 0, Rh negativ, să contacteze familia Teth la numărul de telefon 0757-999.031, pentru că Lois are nevoie periodic de trombocite.

21.03.2019.