Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Volei Alba Blaj începe astăzi „bătălia” pentru grupele Ligii Campionilor

Volei Alba Blaj susține, astăzi, primul meci oficial din acest sezon. Vicecampioana Europei va întâlni, în deplasare, vicecampioana Cehiei, VK UP Olomouc, în prima manșa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida va începe la ora 19:00 și va fi transmisă în direct de Digisport 3.

Echipa noastră se află de ieri în Cehia, unde pregătește cu atenție partida. Volei Alba Blaj nu se va afla în formulă completă nici la acest meci. Față de partidele de pregătire, Darko Zakoč le are la dispoziție pe Lora Kitipova și Mariya Karakasheva, sosite la Blaj săptămâna trecută, dar nu se va putea baza pe campioana mondială Maja Aleksić, care se va alătura în această săptămână lotului, în timp ce Nneka Onyejekwe se află în perioada de recuperare după accidentarea suferită.

Oficialii blăjeni privesc cu optimism la această partidă, ei fiind de părere că echipa noastră are prima șansă la calificare. „Am venit în Cehia să câștigăm, avem prima șansă, chiar dacă nu am jucat până acum un meci oficial și nu am avut la dispoziție întreg lotul, dar, cum am mai spus, în acest an avem o echipă extrem de echilibrată valoric și avem soluții pe fiecare post. Respectăm adversarul, nu îl subestimăm, avem informații despre Olomouc și diseară vom face tot posibilul pentru a veni acasă cu un rezultat cât mai bun în perspectiva meciului retur”, a declarat Darko Zakoč, antrenorul principal al vicecampioanei Europei.

„Nu suntem favoriți în acest meci, dar vrem să ne luptăm pentru fiecare minge, pentru că ne dorim să le oferim fanilor noștri cel mai bun volei pe care îl putem juca”, afirmă și Jiří Teplý, antrenorul principal al vicecampioanei Cehiei.

VK UP Olomouc este primul adversar în cursa pentru cea de-a patra prezență (consecutivă) în grupele celei mai importante competiții europene intercluburi. Returul este programat în Sala Transilvania din Sibiu, marți, 30 octombrie, de la ora 18:00. Dacă va trece de VK UP Olomouc, vicecampioana Europei va juca, pentru intrarea în grupele Ligii Campionilor, cu învingătoarea din confruntarea Allianz MTV Stuttgart (Germania) - Sliedrecht Sport (Olanda).

Nicu Goga

24.10.2018