Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Volei Alba Blaj a câștigat și ediția din acest an a „Cupei Blajului”

Volei Alba Blaj a câștigat a patra ediție a „Cupei Blajului” la volei feminin, turneu de pregătire ce s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trceute în Sala „Timotei Cipariu”, competiție ce a avut trei echipe la start: Volei Alba Blaj, CSM Lugoj și Agroland Timișoara. Vicecampioana Europei a câștigat toate seturile disputate la acest turneu. Pe locul al doilea s-a clasat CSM Lugoj, în timp ce Agroland Timișoara, cu un singur set obținut, a terminat competiția pe ultimul loc. Volei Alba Blaj va disputa, la sfârșitul săptămânii, în Polonia, cel mai important turneu de pregătire din acest an. În perioada 12-14 octombrie, va întâlni adversari puternici: Eczacibaşi Istanbul, Dresdner SC și KS DevelopRes Rzeszów, la turneul organizat de fosta adversară din ediția trecută a Ligii Campionilor.

Vineri, in deschiderea turneului, vicecampioana Europei a învins CSM Lugoj cu 4-0 (25-16, 25-18, 25-15, 25-17), iar duminică echipa noastră a trecut de UVT Agroland Timișoara în ultimul meci al „Cupei Blajului” 2018 tot cu 4-0 (26-24, 25-17, 25-22, 25-8). Sâmbătă, CSM Lugoj a învins UVT Agroland Timișoara cu 3-1 (26-24, 25-21,17-25, 25-9) în cel de-al doilea meci de la „Cupa Blajului” și a încheiat turneul pe locul al doilea. Deși inițial a confirmat participarea, Știința Bacău a anunțat că nu mai poate onora invitația clubului blăjea. În aceste condiții, organizatorii au stabilit un program atractiv, care să satisfacă „setea de volei” a suporterului blăjean. Astfel, fiecare meci a avut cel patru seturi, iar în cazul în care ar fi existat egalitate, 2-2, s-ar fi juca un set decisiv.

La turneul de la Blaj, Darko Zakoč a mizat pe următoarea echipă: Aleksandra Cirovic* – Ioana Baciu, Nađa Ninković (cpt.), Sonja Newcombe, Katerina Zhidkova, Sara Hutinski, Ana Lazarević, Ramona Rus, Suzana Ćebić (libero 1), Marina Vujović (libero 2). Cu probleme medicale, Lucie Smutná și Nneka Onyejekwe nu au evoluat în această partidă. Pentru echipa din Blaj, pe postul de coordonator, a evoluat Aleksandra Cirovic (21 ani), ultima dată la Vizura Belgrad, jucătoare aflată în teste la vicecampioana Europei. Bulgăroaicele Lora Kitipova și Mariya Karakasheva și sârboaica Maja Aleksić se află la Campionatul Mondial de Volei, acolo unde mai participă și statisticianul Bojan Perović (Serbia)

Volei Alba Blaj va disputa, la sfârșitul săptămânii, în Polonia, cel mai important turneu de pregătire din acest an. În perioada 12-14 octombrie, va întâlni adversari puternici: Eczacibaşi Istanbul, Dresdner SC și KS DevelopRes Rzeszów, la turneul organizat de fosta adversară din ediția trecută a Ligii Campionilor. Pentru voleibalistele pregătite de Darko Zakoč turneul de la Rzeszów va reprezenta o repetiție importantă înaintea jocurilor din preliminariile Ligii Campionilor.

Turneul din Polonia este ultimul din acest presezon pentru Volei Alba Blaj, care va debuta, pe 24 octombrie, în noul sezon competițional, în turul al doilea al Ligii Campionilor, când va întâlni VK UP Olomouc. Prima manșă va avea loc în Cehia, la Olomouc, miercuri, 24 octombrie, de la ora locală 18:00 (19:00 în România). Returul este programat în Sala Transilvania din Sibiu, marți, 30 octombrie, de la ora 18:00. În campionat, Volei Alba Blaj va debuta pe 27 octombrie, când va primi, acasă, vizita echipei CSU Belor Galați.

Abonamente pentru sezonul 2018/2019

Clubul Sportiv Municipal Volei Alba Blaj a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2018/2019. Preţul unui abonament rămâne 200 de lei! Abonamentele pentru sezonul viitor se pot achiziţiona de la sediul Clubului Sportiv Municipal Volei Alba Blaj, situat în incinta Primăriei Municipiului Blaj, camera 16, de luni până vineri, între orele 08.00 şi 16.00. Deţinătorii de abonamente din sezonul precedent au posibilitatea să rezerve acelaşi loc, dacă decid să le reînnoiască. În funcţie de solicitări, abonamente se pot achiziţiona şi după începerea sezonului oficial, al cărui start este programat pe 27 octombrie.

Pentru cei care nu îşi vor achiziţiona abonamente, intrarea va continua să fie gratuită la meciurile de volei, oficiale sau amicale, dar, în acest caz, aceştia nu au garantat un loc în Sala "Timotei Cipariu". Ca şi în sezonul trecut, Clubul Sportiv Volei Alba Blaj va asigura transportul gratuit tuturor suporterilor care doresc să încurajeze echipa la meciurile de pe teren propriu din cupele europene, vicecampioana Europei urmând să-şi dispute partidele internaționale tot în Sala Transilvania din Sibiu.

Nicu Goga

08.10.2018.