Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Volei Alba Blaj a câștigat turneul de la Lugoj

CSM Volei Alba Blaj s-a impus în turneul de la Lugoj, după ce a obținut trei victorii din tot atâtea posibile. Campioana României a învins, în ordine, Universitatea Cluj (3-0), campioana Serbiei, OK Zeleznicar Lajkovac (3-1) și echipa gazdă, CSM Lugoj (3-0). A fost o repetiție reușită înaintea debutului sezonului oficial. Campioana României va întâlni, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18:00, în deplasare, CSU Belor Galați, în prima etapă a Diviziei A1 la volei feminin.

La cea de-a X-a ediție a Cupei „CSM Lugoj”, Darko Zakoč a folosit următoarele jucătoare: Femke Stoltenborg, Aleksandra Ćirović - Ioana Baciu (cpt.), Sanja Popović Gamma, Ramona Rus, Francesca Alupei, Sanja Bursać Gommans, Nađa Ninković, Noemi Oiwoh,Ștefania Cheluță - Silvija Popović (libero).

La turneul de la Lugoj, Volei Alba Blaj a făcut o repetiție reușită înaintea debutului sezonului oficial. Campioana României va întâlni, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18:00, în deplasare, CSU Belor Galați, în prima etapă a Diviziei A1 la volei feminin.

Un nou libero pentru campioana României

CSM Volei Alba Blaj a anunțat transferul liberoului olandez Kirsten Knip (27 ani, foto 4), care completează lotul campioanei României pentru sezonul viitor. Voleibalista olandeză, componentă a naționalei țării sale, o înlocuiește pe Luiza Ungerer de Carvalho Rocha, care, din motive familiale, s-a despărțit de echipa blăjeană.

Născută la data de 14 septembrie 1992, Kirsten Knip (1,75 m) este dublă vicecampioană europeană cu naționala Olandei (2015 și 2017), echipă pentru care a evoluat și în acest an la turneul final al Campionatului European. Noul libero al campioanei României a jucat în sezonul trecut la echipa germană Ladies in Black Aachen.

Volei Alba Blaj o mai are pe poziția de libero pe Silvija Popović, campioană mondială, vicecampioană olimpică și dublă campioană europeană cu naționala Serbiei.

Nicu Goga

30.09.2019.