Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

„Blajul își susține absolvenții!” - AUDIO

Blajul își susține absolvenții!” Sub acest generic, Radio Blaj a difuzat, joi, o emisiune specială dedicată absolvenților din învățământul gimnazial și liceal de pe raza municipiului Blaj, care nu se pot bucura de ceremoniile tradiționale de sfârșit de an școlar, din cauza situației create de pandemia de coronavirus.

Emisiunea a reprezentat o emoționantă întâlnire, pe calea undelor, cu elevi și foști elevi, profesori și diriginți, directori de școli, părinți și reprezentanți ai autorităților locale, mesajele și gândurile acestora îndreptându-se spre absolvenții anului 2020, comunitatea blăjeană dovedind astfel că, în ciuda distanțării sociale, rămâne apropiată emoțional de cei care se pregătesc, în condiții speciale și nedorite, de susținerea Evaluării Naționale și Bacalaureatului.


Alături de profesor consilier Doina Gavriluț (Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Alba) și Nicu Goga (Radio Blaj), sperăm că am adus o rază de bucurie tuturor absolvenților din învățământul preuniversitar blăjean, cărora le dorim mult succes în aceste clipe foarte importante și prețioase din viața lor.

„Blajul își susține absolvenții!” este un proiect comunitar derulat de Primăria Blaj, Radio Blaj, Şcoala Gimnazială „Toma Cocişiu" Blaj, Liceul Tehnologic „Ştefan Manciulea" Blaj, Colegiul Inochentie Micu Clain Blaj, Liceul „Sfantul Vasile cel Mare” Blaj, Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” Tiur, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Alba, Consiliile Elevilor și Asociaţiile Părinţilor.

Emisiunea „Blajul își susține absolvenții!” poate fi reascultată astăzi, de la ora 20:00 și este disponibilă în fișierul audio de mai jos:

28.05.2020.