Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

18-19 septembrie: acțiune de colectare a deșeurilor electrice pe raza municipiului Blaj

Vineri, 18 septembrie și sâmbătă, 19 septembrie, între orele 9:00 și 17:00, pe raza municipiului Blaj și a localităților aparținătoare va avea loc o acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice de la populație. Colectarea va fi efectuată de o firmă specializată din Alba Iulia și se va desfășura la domiciliul celor care vor solicita acest lucru.

Din cauza pandemiei de coronavirus, NU va fi organizat un punct de colectare pe raza orașului. Cei care doresc să scape de echipamentele electrice și electronice nefolositoare trebuie să sune la numerele de telefon 0743-851.470 sau 0725-544.316.

Activități de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice de la populație vor fi organizate pe raza municipiului Blaj și a localităților aparținătoare în doua săptămână a fiecărei luni, urmând a fi anunțate în timp util pentru cei interesați.

Foto: Internet

16.09.2020.