Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Asociația Running&Cycling Club Blaj a împărțit sumele strânse la evenimentul caritabil „Alerg pentru Autism”, desfășurat la Blaj

Echipa Asociației Running&Cycling Club Blaj vă reamintește că, în zilele de 19 și 20 septembrie 2020, a participat la evenimentul caritabil „Autism 24H Marea Neagră”, ce și-a propus sprijinirea copiilor cu autism din întreaga țară, iar pe plan local a copiilor cu nevoi speciale din cadrul Serviciului de Ajutor Maltez Blaj.

Manifestarea a înlocuit „Crosul Speranței”, organizat în ultimii trei ani la Blaj de Asociața Running&Cycling Club Blaj, care în acest an nu s-a mai putut desfășura din cauza situației epidemiologice generate de pandemia de coronavirus și care era dedicat copiilor cu nevoi speciale din cadrul Serviciului de Ajutor Maltez Blaj.


În urma evenimentului caritabil „Autism 24H Marea Neagră”, la care au alergat, la Blaj, 20 de „ambasadori”, membri ai Asociației Running&Cycling Club Blaj, au fost „licitați kilometri” în valoare de 33.000 lei. Din această sumă, 13.000 de lei au fost direcționați către Clubul de Autism Marea Neagră, iar cei 20.000 de lei rămași au fost împărțiți astfel: 10.000 de lei către Serviciul de Ajutor Maltez Blaj, 6.000 de lei au rămas în contul Asociației Running&Cycling Club Blaj (bani ce vor fi folosiți pentru organizarea evenimentelor viitoare), în timp ce suma de 4.000 de lei a fost folosită pentru decontarea cheltuielilor cu organizarea evenimentul caritabil „Autism 24H Marea Neagră”, desfășurat pe Câmpia Libertății din Blaj, în zilele de 19 și 20 septembrie 2020.

Asociația Running&Cycling Club Blaj le mulțumește, în primul rând, „ambasadorilor” și voluntarilor, tuturor celor care au cumpărat kilometri pentru această cauză umanitară, precum și celor care au sprijinit acest eveniment, din punct de vedere material: Consiliul Local și Primăria Blaj, Nicolemn Art (NLA), Apidava, Kime SRL, Generali, Tsipras și Clubul Sportiv Gimn Star Blaj. Parterner media al evenimentului: Radio Blaj.

11.11.2020.