Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Astăzi, la Sibiu: Volei Alba Blaj - Nantes VB, ora 17:00, în Liga Campionilor

Volei Alba Blaj primește, astăzi, vizita vicecampioanei Franței, Nantes VB, într-un meci din cadrul etapei a V-a a Ligii Campionilor la volei feminin. Partida se va disputa în Sala Transilvania din Sibiu, de la ora 17:00, iar intrarea este liberă! Întâlnirea va fi transmisă în direct de TVR1 și TVR1HD, dar poate fi urmărită în format live-video pe siteul www.eurovolley.tv și în format live-score pe www.cev.eu

Fără șanse de calificare în faza următoare a competiției, Volei Alba Blaj își dorește două victorii din ultimele meciuri din Grupa D, pe care le va găzdui la Sibiu, diseară (cu Nantes VB) și în data de 18 februarie (cu Vasas Budapesta, tot de la ora 17:00). Campioana României va întâlni o echipă foarte motivată, cu șanse reale de calificare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Vicecampioana Franței are un sezon foarte bun, fiind, în acest moment, lider în campionatul intern.

Pentru echipa noastră, meciul cu Nantes VB este privit și ca pe o revanșă față de partida din Franța (foto), înfrângerea, cu 3-1, din prima etapă diminuând din start șansele de calificare. De altfel, acest aspect a fost subliniat de tehnicianul campioanei României, Darko Zakoč:

Primul meci, de la Nantes, a fost cel care ne-a blocat, practic, șansele de a merge mai departe din această grupă. Nantes a jucat foarte bine atunci și acum este echipa care vine la Sibiu cu gândul la calificare. Noi nu trebuie să ținem cont de asta, avem și noi obiectivul nostru pentru aceste ultime două meciuri, trebuie să jucăm cel mai bun volei, să câștigăm și să încheiem participarea noastră în Liga Campionilor cu trei victorii!”

Înaintea acestei etape, în Grupa D, pe primul loc se află Imoco Conegliano (11 puncte, 4 victorii), urmată de Nantes VB (9 puncte, 3 victorii), Volei Alba Blaj (3 puncte, o victorie) și Vasas Budapesta (un punct, zero victorii).

În celalălt meci al Grupei D, la Budapesta, se vor întâlni Vasas Óbuda Budapesta și Imoco Conegliano, partida fiind programată joi, 6 februarie, de la ora 20:00.

Nicu Goga

05.02.2020.