Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Înscrieri pentru „Revelionul Pensionarilor” 2020

Pensionarii din Blaj care doresc să participe la ediția din acest an a „Revelionul Pensionarilor” se pot înscrie până în data de 20 decembrie pentru petrecerea de final de an pe care o organizează Primăria Municipiului Blaj. Taxa de participare este aceeași ca în anii precedenți, respectiv 50 de lei/persoană, iar pensionarii care doresc să participe la eveniment se pot înscrie la Secretariatul Primarului, camera 1, la etaj, până la data de 20 decembrie 2019. Informaţii suplimentare la telefonul 0258-710.110.

Primăria Municipiului Blaj anunță că în cazul în care nu se vor înscrie minimum 100 de persoane, „Revelionul Pensionarilor” 2020 va fi anulat, iar persoanele înscrise până la data limită își vor primi banii înapoi. Anul trecut, la „Revelionul Pensionarilor” au participat 135 de persoane.

„Revelionul Pensionarilor” 2020 va avea loc la Căminul Cultural din Petrisat.

Actele necesare pentru înscrierea la Revelionul Pensionarilor 2020 sunt cartea de identitate şi cuponul de pensie. În cazul în care, într-o familie, unul dintre soţi nu este încă pensionar, acesta va achita suma de 110 de lei pentru meniul de Revelion.

03.12.2019.