Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj „Târgul Căciulilor” 2020, suspendat

Din cauza situației epidemiologice generate de pandemia de coronavirus și pentru reducerea riscului de transmitere comunitară, ediția din acest an a „Târgului Căciulilor”, organizat în fiecare an, la Blaj, în data de 6 decembrie, a fost suspendată.

„Dragii noștri! Știm că așteptați invitația de a participa la tradiționalul Târg al Căciulilor Blaj, care se organizează, în fiecare an, în data de 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului Căciulilor - Ediția 2020.

Evoluția pandemiei este îngrijorătoare și orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am decis să anulăm orice fel de risc, în speranța că ne putem aduce contribuția la încetinirea creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toții, în această perioadă.

Noi suntem pregătiți să organizăm evenimentul, iar în cazul în care situația se va îmbunătăți, vom regândi această decizie. Până atunci, aveți grijă de voi!”, se arată în anunțul făcut de organizatorul evenimentului, Primăria Municipiului Blaj - Serviciul Public de Gospodărie Comunală.

05.11.2020.