Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: 0.58 incidența cazurilor active de Covid-19 la mia de locuitori - 12 cazuri active joi

Cu 12 cazuri de Covid-19 active, municipiul Blaj se află pe locul trei între orașele din județ în ceea ce privește incidența cazurilor de coronavirus la mia de locuitori. Conform unui raport publicat, joi, de Direcția de Sănătate Publică Alba, rata de incidență a cazurilor de Covid-19 în municipiul Blaj era de 0.58 la mia de locuitori, cele 12 cazuri active fiind raportate la o populație de 20.649 locuitori.

Pe primul loc se află Alba Iulia, cu o incidență de 0,99 cazuri la mia delocuitori, unde se înregistrau joi 74 de cazuri active. Cu cinci cazuri active, orașul Câmpeni ocupă locul trei, cu o incidență de 0.67 cazuri la mia de locuitori.

În ultimele 24 de ore, în municipiul Blaj și în zona Târnavelor nu a fost raportat nici un nou caz de infecție cu Covid-19, numărul total al cazurilor de coronavirus, de la începutul pandemiei, înregistrat la Blaj, fiind de 52.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate opt cazuri noi de Covid-19 în județul Alba, potrivit datelor transmise vineri, 4 septembrie, de către Direcția de Sănătate Publică. Localitățile din care provin cazurile noi sunt: Alba Iulia (două), Daia Română (două), Ciugud (Teleac), Săliștea (Tărtăria), Stremț și Teiuș, câte unul.

În total, în județul Alba, de la începutul pandemiei, au fost înregistrate 1.187 îmbolnăviri. 922 de persoane s-au vindecat, iar 46 de persoane diagnosticate cu coronavirus au decedat.

Numărul total de teste efectuate până vineri, 4 septembrie, în județ a ajuns, în județul Alba, la 61.676.

04.09.2020.