Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: bărbat reținut pentru furtul unui portmoneu cu 700 lei; alți doi șoferi au fost prinși beți la volan

Un bărbat din Blaj este cercetat de polițiști pentru că a sustras portofelul unei femei în timp ce se afla în incinta unui magazin din municipiu. Tot la Blaj, doi șoferi au fost prinși în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

Un bărbat din Blaj este cercetat de polițiști pentru că a sustras portofelul unei femei în timp ce se afla în incinta unui magazin din municipiu.

Sâmbătă, polițiștii din Blaj au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Blaj, care a reclamat că i-a fost sustras portmoneul de către un bărbat necunoscut, în timp ce se afla în incinta unui magazin din municipiu. În urma verificărilor efectuate, bărbatul a fost identificat la scurt timp, de către polițiști, pe o stradă din municipiu, având asupra sa portmoneul femeii, în care se aflau documente personale și suma de 700 de lei. Față de bărbat cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Tot la Blaj, doi șoferi au fost prinși în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

Sâmbătă seara, polițiștii l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Clujului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Duminică după amiază, polițiștii rutieri din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul de conducere anulat. Ba mai mult, acesta și-a declinat o identitate falsă, respectiv cea a fratelui său. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere cu permisul anulat și fals privind identitatea.

Săptămâna trecută polițiștii din Alba au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Astfel, au fost depistaţi 1.306 de conducători auto care au încălcat normele rutiere, din care aproape 660 circulau cu viteză peste limita legală. De asemenea, au fost reținute 72 de permise de conducere, din care 20 pentru viteză peste limita legală, 15 pentru conducerea sub influența alcoolului, 17 pentru neacordare de prioritate, 15 pentru depășire neregulamentară și 5 pentru alte abateri. Au fost retrase 40 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 19 infracțiuni la regimul rutier, informează IPJ Alba.

Nicu Goga

15.06.2020