Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: de luni, 11 ianuarie, se pot plăti impozitele şi taxele locale pentru anul 2021

Primăria Municipiului Blaj anunţă că luni, 11 ianuarie 2021, va începe încasarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2021. Plățile se pot face la Biroul Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Blaj sau ONLINE pe platforma Servicii Electronice -https://se.primariablaj.ro/infopage/ de pe site-ul Primăriei Blaj și pe www.ghiseul.ro

La Biroul Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Blaj, plăţile se pot face în zilele de luni, marți, joi și vineri, între orele 8:15-15:15, iar miercurea între orele 8:15-16:30.

Blăjenii (persoane fizice) care îşi vor achita integral impozitul pe clădiri, teren şi auto până pe 31 martie 2021 vor primi o bonificaţie de 8%, stabilită prin hotărâre a Consiliului Local Blaj.

Conform legii, impozitul pe clădiri, teren şi auto se plăteşte anual în două rate egale, până la datele scadente de 31 martie şi 30 septembrie.

Impozitele și taxele locale în municipiul Blaj au rămas aceleași ca în anul 2020, la care se adaugă, conform Codului Fiscal, rata inflației din anul anterior.

07.01.2021