Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Doi tineri reținuți sub suspiciunea de crimă în cazul bărbatului necunoscut găsit decedat în Parcul Avram Iancu

Doi tineri din Blaj, unul în vârstă 16 ani, iar celălat în vârsta de 18 ani, au fost reținuți sub suspiciunea de crimă în cazul bărbatului necunoscut găsit în stare gravă în Parcul Avram Iancu, care a decedat în drum spre spital. Victima, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost găsită în stare gravă în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul, a cărui identitate este necunoscută deocamdată, decedând în ambulanța care îl transporta la Târgu Mureș.

Potrivit alba24.ro, care citează surse din anchetă, bărbatul omorât a ajuns în Blaj în jurul mizeului nopții de sâmbătă spre duminică, după care a mers către parcul din localitate. Cei doi tineri, care ar fi plecat de la o petrecere, ar fi mers după țigări și alcool. În Parcul Avram Iancu, ei s-au intersectat cu bărbatul de 40 de ani și, în urma unor discuții contradictorii, între cei trei a început o altercație. Cei doi tineri l-ar fi lovit pe acesta până a căzut la pământ, după care i-au aplicat mai multe lovituri și au plecat de la locul incidentului. Potrivit unor surse medicale, bărbatul a avut, în urma loviturilor primite, mai multe organe afectate (pancreas, rinichi).

Alba 24 scrie că victima ar fi fost descoperită de un cetățean care se întorcea de la lucru, în jurul orei 02.00, care a sunat la 112. Alte surse afirmă că victima ar fi fost descoperită de doi angajați de la serviciul local de spații verzi. Atunci când ambulanța a ajuns la fața locului, victima se afla deja în comă. Victima prezenta mai multe urme de violență pe tot corpul, însă NU avea tăieturi sau plăgi prin înțepare. Deoarece starea acestuia era foarte gravă, s-a luat decizia că bărbatul să fie transferat la Târgu Mureș, însă pe drum a decedat, iar ambulanța s-a întors din drum.

Asupra victimei nu au fost găsite documente. Anchetatorii iau în calcul varianta ca cel decedat să fie un om al străzii, venit dintr-un alt județ în zona Blaj.

Cei doi tineri au fost reținuți de oamenii legii, urmând ca, în cursul zilei de luni, să fie propuși pentru o măsură preventivă.

Sursa: Alba24.ro

07.09.2020.