Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Piața Mare Agroalimentară, deschisă doar pentru produse agroalimentare și lactate

În perioada în care municipiul Blaj se află în carantină, Piața Mare Agroalimentară, din zona Câmpia Libertății, va fi deschisă, joia și duminica, doar pentru comercializarea produselor agroalimentare: legume, fructe, lactate și produse apicole. În această perioadă, în Piața Mare Agroalimentară va fi interzis accesul comercianților de produse nealimentare (haine, încălțăminte, etc.) și vor fi închise punctul de comercializare de băuturi alcoolice sau nealcoolice și zona de comercializare a micilor.

Organizarea activității în Piața Mare Agroalimentară din Blaj se va face în condițiile impuse de măsurile adoptate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba, prin Hotărârea Nr. 65/15.11.2020, valabile pe durata carantinării municipiului Blaj. Purtarea măștii este obligatorie, iar toate persoanele prezente trebuie să păstreze o distanță de doi metri între ele.

Din cauza numărului ridicat de cazuri de coronavirus, care au dus la o rată a incidenței de peste 11 cazuri la mia de locuitori, municipiul Blaj a intrat, începând de marți, 17 noiembrie, ora 00:00, în carantină, pentru o perioadă de cel puțin 14 zile.

18.11.2020.