Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Piețele agroalimentare rămân deschise la exterior

Primăria Municipiului Blaj anunță că atât Piața Mare Agroalimentară, din zona Câmpia Libertății, cât și Piața Mică, din zona Gării, vor rămâne deschise și vor funcționa după programul obișnuit. Singura modificare o reprezintă comercializarea produselor lactate din Piața Mare, care se va face în exteriorul Halei, aceasta fiind închisă la inerior..

Blăjenii sunt invitați în continuare să se aprovizioneze cu produse agroalimentare și lactate, joia și duminica, din Piața Mare Agroalimentară și, în celelalte zile, din Piața Mică, situată în zona Gării. Purtarea măștii este obligatorie, iar toate persoanele prezente trebuie să păstreze o distanță de 2 metri între ele.

Într-un mesaj public, primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar asigură populația că administrația locală va face tot ceea ce este posibil pentru ca producătorii din zona Blajului să-și poată comercializa, în continuare, marfa, pe piața Blajului:

„La Blaj, vom lua toate măsurile legale care se impun, pentru că în toată această perioadă piețele agro-alimentare să rămână deschise! Inclusiv pentru producătorii de produse lactate vom asigura spații în zona deschisă, pentru ca blăjenii să se poată aproviziona fără probleme de pe piața Blajului.

Este o perioadă dificilă, în care orice interpretare exagerată a măsurilor de siguranță sanitară pe care le iau autoritățile de stat, pentru reducerea răspândirii pandemiei cu COVID-19, este de natură să creeze, fără sens, o emoție negativă suplimentară. Ca Primar al Blajului, sunt alături de Guvernul României în această perioadă dificilă și vă asigur că voi face totul ca viața socială a Blajului să fie afectată cât mai puțin.

Vă adresez rugămintea să respectăm măsurile sanitare comunicate de autoritățile de stat, să arătăm compasiune, ințelegere și să punem sănătatea noastră pe primul loc! Numai dacă rămânem aceiasi oameni hotărâți, aceleași caractere puternice, care pun familia și comunitatea pe primul loc, Blajul va fi bine!”
, se afirmă în mesajul edilului blăjean.


07.11.2020.