Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Restricții de circulație pe strada Andrei Mureșanu, pe perioada stării de urgență

Începând de joi, 26 martie 2020, se restricționează circulația pe principala cale de acces la Spitalul Municipal Blaj. Excepție fac riveranii și vehiculele autorităților publice și personalului care își desfășoară activitatea la Spitalul Municipal Blaj. Decizia a fost luată miercuri de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Blaj și este valabilă până la încetarea stării de urgenţă pe teritoriul României.

Astfel, se interzice circulaţia autovehiculelor, motocicletelor, bicicletelor şi a altor mijloace de transport, începând cu data de 26.03.2020, ora 06:00, în Blaj, pe strada Poet Andrei Mureșanu - de la intersecţia străzii Poet Andrei Mureșanu cu strada Petru Maior până la intersecţia străzii Poet Andrei Mureșanu cu străzile Bradului şi Alexandru Ioan Cuza, până la încetarea stării de urgenţă pe teritoriul României.

Fac excepţie autovehiculele, motocicletele, bicicletele şi celelalte mijloace de transport ale riveranilor, care însă sunt obligaţi să-şi parcheze autovehiculele, motocicletele, bicicletele, etc, în curţile imobilelor de domiciliu/reşedinţă.

Deasemenea, fac excepţie autovehiculele, motocicletele, bicicletele, etc., cadrelor medicale care circulă în interes de serviciu la Spitalul Municipal Blaj, maşinile de intervenţie ale Poliţiei Române, Poliţiei Locale Blaj, Jandarmeriei Române, ISU, SMURD, Primăriei Municipiului Blaj/Serviciului Public de Gospodărie Comunală Blaj, cât şi ale furnizorilor de utilităţi în cazul intervenţiilor la reţelele de utilităţi aflate în zona restricţionată.

Tot pe acest sector de drum, până la încetarea stării de urgenţă pe teritoriul României, se interzice circulaţia si deplasările scurte ale tuturor persoanelor în scopuri legate de activitatea fizică individuală și/sau pentru nevoile animalelor de companie/domestice.

Tot miercuri, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Blaj a ratificat decizia Primăriei Blaj de a redeschide Piața Mare Agroalimentară, în condițiile impuse de Art. 7. din Ordonanţa Militară nr. 3/24.03.2020.

25.03.2020.