Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Scădere spectaculoasă a incidenței cazurilor de Covid-19, rata înregistrată miercuri fiind de 8,08 cazuri la mia de locuitori

Incidența cazurilor active de Covid-19 a scăzut spectaculos la Blaj, ajungând, miercuri, la 8,08 cazuri la mia de locuitori. Cea mai mare rată a fost atinsă în urmă cu o săptămână, când, miercurea trecută, aceasta era de 12,46 cazuri active la mia de locuitori. Luni, în momentul prelungirii carantinei în municipiul Blaj, incidența era de 10,01.

Miercuri, la Blaj erau 168 de cazuri active de coronavirus, înregistrate în perioada 18 noiembrie - 1 decembrie. Vă reamintim, municipiul Blaj se află în carantină până luni, 7 decembrie, ora 24:00, după ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a decis prelungirea perioadei de carantinare a orașului pentru încă șapte zile, începând cu data de 1 decembrie, ora 00:00.


În ultimele 24 de ore, la Blaj au fost raportate trei noi cazuri de infecție cu coronavirus. Alte două cazuri au fost anunțate la Cergău. În județul Alba au fost raportate, în ultima zi, 73 de noi infectări, din 379 de teste efectuate. De la începutul pandemiei, în județul Alba au fost înregistrate 10.174 cazuri de coronavirus. 7.775 persoane s-au vindecat, iar 261 de pacienți diagnosticați cu Covid-19 au decedat. Numărul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 125.570, informează Direcția de Sănătate Publică Alba.

Nicu Goga

02.12.2020.