Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Seară de rugăciune și colinde la Catedrala „Sfânta Treime”

Duminică, 22 decembrie, de la ora 17:00, la Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Sfânta Treime” va avea loc o seară de rugăciune și colinde, în așteptarea Sărbătorii Nașterii Domnului. Vor intrepreta colinde tenorul Ion Chiciudean, profesor la Liceul de Muzică „Regina Maria” Alba Iulia, soprana Alexandra Anușcă, studentele Coralia Costea și Cosmina Barna, elevii Roxana Iagăr și Rareș Măcinică, Grupul preoților Protopopiatului Greco-Catolic Blaj și Corul Catedralei din Blaj.

„Zilele acestea, în așteptarea marii sărbători a Nașterii lui Isus, sunt pline de cântec, de bună mireasmă și de plăcute întâlniri. Pruncul Isus, dimpreună cu Maria, Mama Lui și cu Iosif, se adună în jurul ieslei în care s-a născut. În colind frumos și în rugăciune, ne vom înălța sufletele la cele mai presus de problemele, de frământările vieții și ale lumii în care ne este dat să trăim”, se arată în invitația pe care ne-o adresează Părintele Protopop și Vicar Mitropolitan Ioan Fărcaș, Parohul Catedralei Arhiepiscopale Majoră „Sfânta Treime” Blaj.

Nicu Goga

20.12.2019.