Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: un bărbat reținut pentru lovire, o femeie reținută pentru furt dintr-un magazin

Un bărbat din Blaj a fost reținut, miercuri, fiind acuzat că a lovit alți doi bărbați cu o lopată, provocându-le acestora leziuni pentru a căror vindecare au fost necesare între trei și cinci zile de îngrijiri medicale. Tot miercuri, polițiștii din Blaj au reținut o femeie suspectată de furt dintr-un magazin. Aceasta nu este la prima faptă de acest fel. Ambii suspecți vor fi prezentați în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Un bărbat din Blaj a fost reținut, miercuri, fiind acuzat că a lovit alți doi bărbați cu o lopată, provocându-le acestora leziuni pentru a căror vindecare au fost necesare între trei și cinci zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiul Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 29 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe. Bărbatul este acuzat că, la data de 22 decembrie 2019, în timp ce se afla în fața locuinței părinților săi, pe fondul unui conflict spontan cu doi bărbați de 41 și 20 de ani, le-ar fi aplicat acestora mai multe lovituri, cu o lopată, provocându-le leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare între trei și cinci zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatelor medicale prezentate de victime.

Persoana reținută nu este la prima manifestare violentă. Aceasta a mai fost cercetată pentru fapte de lovire, iar în prezent mai este cercetată într-un alt dosar penal, tot pentru fapte de lovire. Suspectul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Tot miercuri, polițiștii din Blaj au reținut o femeie suspectată de furt dintr-un magazin. Aceasta nu este la prima faptă de acest fel. Va fi prezentată în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de o femeie de 43 de ani, din Blaj, care a fost identificată ca persoana bănuită de săvârșirea unui furt dintr-un magazin, faptă sesizată poliției la data de 6 decembrie 2019. Aceasta este acuzată că, în după amiaza zilei de 6 decembrie 2019, ar fi profitat de neatenția angajaților unui magazin din Blaj și ar fi sustras produse alimentare și cosmetice în valoare de 890 de lei.

Femeia nu este la prima faptă de acest fel și nici la prima reținere. În iunie 2019 a fost reținută după ce a furat portmoneul unei femei, iar în 2018 a fost reținută pentru că a furat suma de 1.040 de lei din sertarul unui magazin din Blaj. De asemenea, femeia are antecedente penale, constând în fapte de furt săvârșite atât în țară cât și în străinătate. Suspecta va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

09.01.2020.