Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Cursuri gratuite de inițiere în înot pentru elevii din Blaj

285 de elevi din clasele I-VIII din Blaj vor beneficia de cursuri gratuite de ințiere în înot, ce vor fi asigurate de Primăria Municipiului Blaj. Cursurile vor începe marți, 19 octombrie și vor dura două luni, iar fiecare elev va beneficia de câte zece ore gratuite pentru a învăța tainele înotului.

Elevii au avut posibilitatea să se înscrie la înot prin intermediul școlilor de care aparțin, numărul mare de cursanți dovedind că inițiativa Primăriei Municipiului Blaj reprezintă un real succes. Elevii au fost împărțiți în 27 de grupe, iar cursurile de inițiere în înot sunt susținute de trei instructori. Orele de înot vor avea loc de marți până vineri, începând cu ora 14:00, iar sâmbăta de la ora 12:00.

În funcție de solicitări, Primăria Blaj va relua, începând din luna ianuarie, cursurile gratuite de inițiere în înot pentru elevii din municipiul Blaj și din localitățile aparținătoare.

„Organizarea de cursuri gratuite de inițiere în înot pentru elevii din Blaj face parte dintr-un program educativ și sportiv prin care ne propunem să încurajăm practicarea înotului, un sport complex ce asigură dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copiilor noștri, care deschide perspective pe termen lung, astfel încât majoritatea celor care beneficiază de astfel de cursuri să continue să practice acest sport și în viitor. Nu în ultimul rând, este și o formă de valorificare a bazinului acoperit de înot, o investiție de peste un milion de euro a Primăriei Blaj, prin care ne-am propus creșterea calității vieții în comunitate”, afirmă primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

18.10.2021