Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Despre noi

Radio Blaj este singurul post local 100% din Blaj si primul radio local al municipiului Blaj. A aparut la 1. Iunie 1998 sub frecventa de 99,4 fm si sub numele de Radio 1 Blaj. Pe parcurs a suferit o transformare a numelui in Radio Blaj si o schimbare de frecventa in 96,2 fm. Cel mai vechi redactor muzical si de stiri este Nicu Goga, care a parcurs toate transformarile acestui post de radio, ducand mai departe elanul cu care s-a auzit pentru prima data in Blaj pe un post de radio local: „Buna dimineata, blajeni!”

Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica si Caritas Mitropolitan Blaj au fost mereu preocupate de a avea un contact cat mai strans cu credinciosii greco-catolici si nu numai. Activitatea pastorala si sociala a fost o prioritate mereu pentru Arhieparhia Greco-Catolica de Alba Iulia si Fagaras.

Posibilitatea de a folosi ca si instrument in activitatile lor si mass-media a devenit o realitate odata cu infiintarea SC MITROMEDIA SRL, societate care detine postul local de radio “RADIO BLAJ”. Prin intermediul acestui post de radio ascultatorii au posibilitatea de a primi asistenta spirituala in cadrul emisiuniilor religioase si a transmisiunilor in direct a Sf. Liturghii in fiecare zi. RADIO BLAJ ofera de asemenea o gama variata de emisiuni culturale, educative, politice, muzicale si de divertisment.

Fiecare ascultator indiferent de varsta, categorie sociala, etnie sau religie se regaseste in paleta variata de programe pe care o ofera acest post de radio.

Asteptam cu nerabdare sugestiile dumneavoastra, fiindca pentru noi fiecare ascultator conteaza.