Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Doi polițiști ai Secției 5 Poliție Rurală Blaj au salvat viața unui bărbat care dorea să se sinucidă

Agenții principali Adrian Selegean și Andrei Costantea, polițiști ai Secției 5 Poliție Rurală Blaj, au salvat viața unui bărbat din Crăciunelu de Jos, care era hotărât să se sinucidă. Ei l-au găsit pe acesta inconștient, într-o mașină, intoxicat cu gazul unei butelii și i-au făcut respirație artificială până când bărbatul și-a revenit.

Poliția a fost alertată luni, 1 februarie, în jurul orei 14:00, de o femeie din Crăciunelul de Jos, care a anunțat că a primit mai multe mesaje și fotografii de la soțul său, în care acesta susținea că este hotărât să își ia viața. Polițiștii au avut un singur indiciu cu privire la zona unde s-ar putea afla bărbatul, o fotografie trimisă de acesta soției sale în care se puteau observa câteva detalii legate de relief. Astfel, a început o cursă contra cronometru pentru viață, iar mai multe echipaje au pornit în căutarea bărbatului.

Cei care l-au găsit, în zona denumită „în Slatină”, de pe raza comunei Crăciunelu de Jos, au fost Adrian și Andrei, doi polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Blaj. Bărbatul era în autoturism, inconștient, iar în interiorul mașinii era o cantitate mare de gaz, provenit de la o butelie cu butan. Fără să ezite, polițiștii l-au scos din autoturism și au început manevrele de resuscitare, astfel că, până la sosirea ambulanței, bărbatul și-a revenit.

Agentul principal Adrian Selegean este șeful Postului de Poliție Bucerdea Grânoasă, iar agentul principal Andrei Costantea este șeful Postului de Poliție Mihalț, cei doi formând una dintre cele patru echipe constituite la Poliția Municipiului Blaj, pentru căutarea bărbatului cu intenții sinucigașe. La căutări, polițiștii au fost sprijiniți de reprezentanți ai Primăriei Crăciunelu de Jos, informează Inspectoratul Județean de Poliție Alba.

02.02.2021.