Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Două cazuri de Covid-19 la Blaj, raportate marți, 1 septembrie 2020

Alte două noi cazuri de infectări cu Covid-19 au fost raportate în municipiul Blaj, conform datelor anunțate marți, 1 septembrie, de Direcția de Sănătate Publică Alba, numărul total de cazuri înregistrate în municipiul nostru, de la începutul pandemiei, ajungând la 50. Luni, la Blaj erau active opt cazuri, conform unui raport al DSP Alba.

Un alt caz a fost confirmat la Șona, unde luni nu exista nici un caz activ, cel raportat marți fiind al patrulea de la începutul pandemiei.


În ultimele 24 de ore, în județul Alba au fost raportate 13 noi cazuri de infecție cu noul coronavirus. Cele mai multe, șapte, au fost înregistrate la Alba Iulia. În afara celor de la Blaj și Șona, au mai fost înregistrate îmbolnăviri la Sebeș, Ighiu și Gârda de Sus, toate cu câte un caz nou de Covid-19.

În total, în județ, de la începutul pandemiei au fost înregistrate 1.142 de îmbolnăviri. 894 persoane s-au vindecat, iar 44 de persoane diagnosticate cu Covid-19 au decedat. Ultimul deces al unui pacient infectat cu coronavirus s-a produs marți dimineață, la Spitalul Județean Alba. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani, cu multiple comobrididăți, precum hipertensiune arterială și diabet.

Numărul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 59.358, informează Direcția de Sănătate Publică Alba.

01.09.2020.