Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

ERASMUS + Parteneriat Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj - Radio Blaj

 • Interviurile Radio Blaj - Proiectul „Împreună reușim!” la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj

  Radio Blaj difuzează luni, 30 decembrie, de la ora 12:00 și, în reluare, sâmbătă, 4 ianuarie, de la ora 13:00, o emisiune dedicată programului european Erasmus+ „Împreună reușim!”, derulat de Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” din Blaj, în perioada iunie 2018 - decembrie 2019. Emisiunea poate fi asculată pe 96,2 FM și pe http://www.radioblaj.ro/?radio-blaj-online%21%2C13
 • Blaj: Conferința de încheiere a proiectului Erasmus+ „Împreună reușim!” - Comunicat de presă

  Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” din Blaj a implementat Proiectul „Împreună reușim!” în perioada iunie 2018 - decembrie 2019, sub coordonarea directorului adjunct, prof. Mirela Bălău. Proiectul a fost finanțat prin programul european Erasmus+ cu un grant nerambursabil în valoare de 30.185 de euro. Astfel, 13 cadre didactice ale școlii au participat la cursuri de formare cu tematică variată în Cehia, Grecia, Italia, Malta, Norvegia, Slovenia și Spania.
 • Proiect de schimb interșcolar Erasmus+ câștigat de Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj

  Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj se află pe lista instituțiilor de învățământ care au câștigat proiectulu de parteneriat strategic „Human Rights and Citizenship” în domeniul educației școlare Erasmus +. Instituția de învățământ din Blaj va participa, în calitate de partener, alături de alte patru unități școlare din Turcia, Grecia, Italia și Polonia, la acțiunile acestui proiect, grupul țintă al programului fiind format din elevi cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani și cadre didactice de la școala blăjeană.
 • Blaj: Încă două Proiecte Erasmus+ câștigate de Școala Gimnazială „Toma Cocișiu”

  Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj va derula, în perioada septembrie 2019 – august 2021, două Proiecte de parteneriat strategic în domeniul educației școlare, respectiv proiecte de schimb interșcolar KA229, cu finanțare europeană.
 • Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj, în Turcia, la prima întâlnire din proiectul școlar Erasmus+

  Reprezentanții Școlii Gimnaziale „Toma Cocișiu” au participat, în perioada 10-15 decembrie, la Istanbul (Turcia), la prima întâlnire în cadrul proiectului de parteneriat strategic în domeniul educației școlare Erasmus+, la care au fost prezenți membrii echipelor din România, Polonia, Italia și Turcia, partenere în acest program, anunță un comunicat de presă al instituției de învățământ din Blaj.
 • Blaj: proiectul internațional Erasmus+, la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu”

  În perioada 28 septembrie - 5 octombrie 2019, douăzeci și patru elevi și doisprezece profesori din Italia, Polonia și Turcia au participat la a treia întâlnire din cadrul proiectului de parteneriat strategic Erasmus+ în domeniul educației școlare „Human Rights and Citizenship”. Această întâlnire a proiectului de schimb interșcolar, aprobat cu numărul 2018-1-PL01-KA229-051040_5, a avut loc la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj, partener în cadrul acestui proiect, reprezentantă de directorul școlii prof. dr. Alina - Maria Dulău și coordonatoarea proiectului prof. Iulia Ciolan.