Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Furnizarea apei potabile va fi sistată, de luni seara, în zona Blajului, timp de aproximativ 40 ore

Furnizarea apei potabile va fi sistată, începând de luni, 3 august, ora 22:00, în zona Blajului, timp de aproximativ 40 de ore, pentru lucrări de cuplare a conductei de aducțiune apă potabilă DN1200 (Fir II), relocată în zona Oiejdea, la cea existentă, în vederea construcției autostrăzii Sebeș-Turda, anunță, într-un comunicat de presă, SC APA CTTA Alba.

Primăria Blaj roagă cetățenii să folosească apa potabilă cu moderație, doar pentru nevoile stricte și să nu ude grădinile de legume, pentru ca apa din rezervoarele orașului să fie suficientă, astfel încât consumatorii să nu fie afectați în perioada estimată de operatorul de apă din județ.


În zona Blaj, se va întrerupe furnizarea apei potabile în municipiul Blaj și în următoarele comune, cu localitățile aferente: Bucerdea Grânoasă, Crăciunelu de Jos, Sâncel, Șona, Jidvei, Cetatea de Baltă, Cergău Mare și Valea Lungă. Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, durata întreruperii este estimată la aproximativ 40 de ore, fapt care ar putea afecta și rezervele de apă aflate în rezervoarele altor localități, transmite SC APA CTTA Alba.

„La reluarea furnizării apei, pot apărea local depășiri ale parametrilor de turbiditate, fiind nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții să folosească apa numai în scopuri menajere. Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat dispeceratului operatorului, la numărul de telefon 0258-834.501, în vederea intervenției.Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată în comunicatul SC APA CTTA Alba SA.

Foto: Internet

02.08.2020.