Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Liga Campionilor: Imoco Volley Conegliano - Volei Alba Blaj, astăzi, ora 21:30

Volei Alba Blaj va disputa, diseară, cel de-al patrulea meci din actuala ediție a CEV Champions League Volley. Campioana României va întâlni, în deplasare, campioana Italiei, Carraro Imoco Volley Conegliano, într-un meci din cadrul grupei D a celei mai importante competiții europene intercluburi. Partida, care nu va fi televizată în România, va putea fi urmărită, în format live-video, pe platforma www.eurovolley.tv (contra cost, tarif 4.99 €/lună) sau, în format live-score, pe www.cev.eu.

Misiune dificilă pentru campioana României în cea de-a patra etapă a Ligii Campionilor la volei feminin! Volei Alba Blaj va juca pe terenul echipei momentului în voleiul feminin intercluburi, Carraro Imoco Conegliano, care s-a încununat, la sfârșitul anului trecut, cu titlul de campioană mondială a cluburilor. Cu șanse minime de calificare, în condițiile în care doar trei din cele cinci echipe clasate pe locul doi în grupe merg mai departe, iar criteriul decisiv este dat de numărul victoriilor, Volei Alba Blaj își propune o evoluție cât mai bună în meciul de miercuri seară, primul obiectiv al campioanei României fiind acela de a juca cel mai bun volei posibil. Campioana României a reușit, în ultima etapă a Ligii Campionilor, să câștige la Budapesta (3-1 cu Vasas), pe terenul echipei care i-a luat două seturi campioanei Italiei, chiar în PalaVerde Arena.

De cealaltă parte, Imoco Conegliano este liderul neînvins al grupei și probabil echipa care se va clasa pe primul loc la finalul fazei a patra a Ligii Campionilor. În tur, la Târgu Mureș, echipa italiană a oferit o adevărată lecție de volei (foto), câștigând cu 3-0.

Tot în grupa D, aseară, Nantes VB a învins Vasas Óbuda Budapesta cu scorul de 3-1.

În clasamentul grupei D, pe primul loc se află Nantes VB (9 puncte, 4 jocuri, 3 victorii, ), urmată de Imoco Conegliano (8 puncte, 3 jocuri, 3 victorii), Volei Alba Blaj (3 puncte, 3 jocuri, 1 victorie) și Vasas Budapesta (un punct, 4 jocuri, 0 victorii).

În afara meciului de azi, Volei Alba Blaj va mai disputa două partide în faza grupelor, ambele fiind programate în Sala Transilvania din Sibiu: Volei Alba Blaj - Nantes VB (5 februarie, ora 17:00) și Volei Alba Blaj - Vasas Óbuda Budapesta (18 februarie, ora 17:00).

Nicu Goga

22.01.2020.