Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Maraton de vaccinare, duminică, la Jidvei

Primăria Comunei Jidvei și Direcția de Sănătate Publică Alba organizează duminică, 30 mai 2021, maratonul vaccinării împotriva COVID-19 în comuna Jidvei. Vaccinarea se va derula în intervalul orar 10:00 - 21:00, la Căminul Cultural Jidvei. Cei care doresc să se vaccineze la Jidvei pot opta pentru imunizarea cu serul Pfizer (cu rapel la trei săptămâni) sau cu serul Johnson&Johnson (care nu necesită rapel, fiind administrat în doză unică).

La maratonul de vaccinare de la Jidvei se pot prezenta și persoanele care nu au domiciliul în comuna Jidvei, fiind necesară doar cartea de identitate. Pentru persoanele care locuiesc în satele aparținătoare comunei Jidvei, care nu au mijloc de deplasare la vaccinare, Primăria Jidvei va asigura transportul gratuit, cu condiţia să fie cel putin 8 persoane dintr-un sat. Mai multe detalii la numărul de telefon 0721-207.621.

26.05.2021.