Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Minivolei fete: Atomic Blaj, pe primul loc în Grupa I după ce a câștigat turneul de la Târnăveni

ACS Atomic Blaj (23 puncte) și CSȘ Blaj (22 puncte) ocupă primele două locuri în Grupa I a campionatului național de minivolei fete, cu mari șanse de calificare pentru faza semifinală I. În weekendul trecut, Atomic Blaj a cîștigat penultimul turneu din această fază a competiției, desfășurat la Târnăveni.

Atomic Blaj a câștigat toate cele trei meciuri pe care le-a disputat: 3-0 cu CS Torpi Tg. Mureș, 3-0 cu CSȘ Târnăveni și 3-1 cu CSȘ Blaj.

Învinsă de Atomic Blaj, CSȘ Blaj a câștigat celelalte meciuri din turneul de Târnăveni: 3-1 cu CSȘ Târnăveni și 3-0 cu CS Torpi Târgu Mureș.

În clasamentul Grupei I conduce ACS Atomic Blaj (23 puncte), urmată de CSȘ Blaj (22 puncte), CSȘ Târgu Mureș (18 puncte), CSȘ Târnăveni (9 puncte) și CS Torpi Târgu Mureș (0 puncte).

Ultimul turneu al Grupei I este programat în perioada 22-23 februarie și va fi organizat de CS Torpi Târgu Mureș.

În campionatul național de minivolei fete, se califică pentru faza semifinală I echipele clasate pe primele două locuri și cele mai bune două echipe clasate pe locul trei.

Nicu Goga

29.01.2020.