Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Parcurs perfect pentru cadeții de la CSȘ Blaj; Tudor Balu convocat la națională

Echipa de volei cadeți a Clubului Sportiv Școlar Blaj, pregătită de Delu Man, a încheiat anul cu punctaj maxim în Seria C, unde a obținut doar victorii de 3-0. În plus, Tudor Balu a fost convocat la echipa națională în vederea participării la turneul de calificare la Campionatul European de Volei Cadeți.

Vicecampioană naţională la categoria speranţe în 2019, echipa își confirmă valoarea și la categoria cadeți, fiind lider incontestabil, după victoriile de 3-0 obținute în fața adversarilor din Seria C a campionatului național. Formația pregătită de Delu Man, care își propune și în acest sezon clasarea între primele echipe din România, a trecut, în prima parte a campionatului, de CSȘ Caransebeș Oțelul Roșu, CSȘ Dinicu Golescu CPL Muscel, CNMB Râmnicu Vâlcea și CNNT Craiova.

Premiată pentru rezultatele din acest an la Gala Sportului Județean, CSȘ Blaj volei cadeți este compusă din Tudor Balu, Cristian Bălău, Gabriel Bărbat, Antonio Jidveian, Răzvan Oltean, Octavian Orian, Sebastian Roșianu, David Răzăilă, Robert Rus, Iustin Nicoară și Robert Polgar.

Desemnat cel mai complet jucător la turneul final al categoriei speranțe din luna mai, Tudor Balu a fost convocat la echipa națională în vederea participării la turneul de calificare la Campionatul European de Volei Cadeți, care se va desfășura în perioada 9-13 ianuarie 2020. Tânărul voleibalist blăjean se va prezenta vineri la Izvorani, acolo unde naționala de cadeți va efectua cantonametul de pregătire pentru această competiție.

Nicu Goga

17.12.2019.