Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Radio BLAJ TV ONLINE va transmite live-video din Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Sfânta Treime” Blaj

Credincioșii greco-catolici din întreaga lume vor putea urmări, în format live-video, începând de joi, 19 martie 2020, Sfânta Liturghie din Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Sfânta Treime” din Blaj, care va fi celebrată fără prezența fizică a enoriașilor.

Transmisiunile din Catedrala Blajului sunt posibile grație unui proiect media, implementat, din încredințarea Preafericitului Părinte Lucian Cardinal Mureșan, de Curia Arhiepiscopiei Majore, prin intermediul postului Radio Blaj.

Transmisiunile sunt disponibile pe canalul de youtube Radio BLAJ TV ONLINE , de luni până sâmbătă, de la ora 8:00, iar duminica și în zilele de sărbătoare de la ora 10:00.

Vă invităm să vă abonați la canalul de youtube Radio BLAJ TV ONLINE pentru a primi notificări în privința transmisiunilor live-video de la Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Sfânta Treime” din Blaj.

18.03.2020.