Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Sâmbătă, 13 februarie, acțiune de colectare a deșeurilor electrice pe raza municipiului Blaj

Sâmbătă, 13 februarie, între orele 9:00 și 17:00, pe raza municipiului Blaj și a localităților aparținătoare va avea loc o nouă acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice de la populație. Colectarea va fi efectuată de o firmă specializată și se va desfășura la domiciliul celor care vor solicita acest lucru.

Cei care doresc să scape de echipamentele electrice și electronice nefolositoare trebuie să sune la numărul de telefon 0755-406.406, pentru ridicarea de acasă sau să completeze formularul online roecollect.ro/solicita-ridicare-deee/ sau pot să le predea direct echipajelor mobile care vor circula prin municipiu și localitățile aparținătoare.

Activități de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice de la populație vor fi organizate pe raza municipiului Blaj și a localităților aparținătoare lunar, în a doua sâmbătă din lună și vor fi anunțate în timp util pentru cei interesați.

Organizatorii campaniei: E - Collect, Primăria Municipiului Blaj, GreenDays

09.02.2021.