Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Surse: Municipiul Blaj va ieși din carantină - incidența cazurilor de Covid-19 a scăzut la 5,48

Municipiul Blaj va ieși din carantină marți, 8 decembrie, ora 00:00, potrivit unor surse oficiale, citate de Alba24.ro și de Ziarul Unirea. Conform acestora, măsura instaurării carantinării va fi prelungită în Municipiul Alba Iulia pentru încă șapte zile, în timp ce în localitățile Blaj, Cugir și Ciugud, această măsura va fi ridicată. În această după amiază, Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență Alba se va întruni pentru a stabili măsurile ce se vor aplica în localitățile aflate în carantina care expiră la miezul nopții.

La Blaj, incidența cazurilor active de coronavirus a scăzut considerabil și a ajuns, luni, la 5,48 cazuri la mia de locuitori. În perioada 23 noiembrie - 6 decembrie, în municipiul Blaj se înregistrau 114 cazuri active de Covid-19. Pe 15 noiembrie, în ziua în care a fost emisă decizia de carantinare a municipiului Blaj, incidența cazurilor de Covid-19 era în oraș de 10,68 cazuri active la mia de locuitori, iar pe 30 noiembrie, când această măsură a fost prelungită cu șapte zile, incidența era de 10,01 cazuri active la mia de locuitori. În ultimele 24 de ore, la Blaj au fost raportate două noi cazuri de infecție cu coronavirus, după ce duminică au mai fost înregistrate patru noi cazuri.

Vom reveni cu alte amănunte pe măsură ce vom avea informații oficiale de la Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență Alba.

Nicu Goga

07.12.2020.