Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Un nou caz de Covid-19 la Blaj, al treilea în ultimele două zile

Încă un caz de infecție cu coronavirus a fost confirmat la Blaj, conform anunțului făcut miercuri, 2 septembrie, de către Direcția de Sănătate Publică Alba. Este cel de-al treilea caz confirmat în ultimele două zile în municipiul nostru, numărul total de infectări, de la începutul pandemiei, fiind, la Blaj, de 51.

În ultimele 24 de ore, în județul Alba au fost raportate 24 de noi cazuri de infecție cu Covid-19, cele mai multe, 9, fiind înregistrate la Alba Iulia. DSP Alba a anunțat că peste jumătate din cazurile noi reprezintă contacți de familie ai unor cazuri vechi, care au dezvoltat simptomatologie, unii mai ușoară, alții mai accentuată și care au solicitat, conform recomandărilor naționale, testare la domiciliu. Instituția precizează că, la această oră, în județ nu există focare industriale, de colectivitate, ci doar focare familiale. De asemenea, în județul Alba niciun pacient diagnosticat cu COVID 19 nu se află internat pe secția ATI.

Tot în județul Alba, a fost înregistrat un nou deces al unei persoane diagnosticate cu Covid-19. Este vorba despre un bărbat din Mihalț, în vârstă de 62 de ani, care mai suferea de hipertensiune arterială.

În total, în județ, de la începutul pandemiei, au fost înregistrate 1.165 de îmbolnăviri. 897 persoane au fost declarate vindecate și au fost înregistrate 45 de decese. Numărul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 60.129.

02.09.2020.