Firmă autorizată dezmembrează, în vederea comercializării pieselor, autoturisme Dacia Logan, Sandero, Duster, Dokker si Lodgy. De asemenea, achiziționează autoturisme Dacia accidentate, cu defecte sau daună totală. Informații la telefon 0740-242.959.

Evaluator autorizat ANEVAR ofer servicii de evaluare pentru proprietăți imobiliare. Rapoartele de vealuare se elaborează în vederea impozitării în cotă redusă a clădirilor deținute de persoane fizice sau juridice, pentru garantarea împrumuturilor bancare, pentru stabilirea valorii patrimoniului deținut, în cazul vânzării-cumpărării de proprietăți. Informații la telefon: 0756-089.199.

Cabinet consiliere juridică oferă servicii complete în relaţia dintre o Societate Comercială/Persoană Fizică Autorizată cu Registrul Comerţului: de la înfiinţare, funcţionare şi modificări ulterioare, pâna la radiere. Totul la cele mai mici preţuri şi în cel mai scurt timp, fără ca dumneavoastră să vă deplasaţi, să pierdeţi timpul sau să aveţi dureri de cap! Avantajele colaborării cu noi constau în: servicii de consultanţă fundamentate juridic, eficienţă maximă şi rapiditate în soluţionarea problemelor, servicii de prezentare profesională, onorarii accesibile, proporţionate cu complexitatea proiectelor! Ne puteţi contacta la numărul de telefon 0744-580.452 sau pe e-mail la adresa consilierjuridic.rc@yahoo.com.

Va asteptam la depozitul de cherestea Arion din Blaj – Veza str. Alexandru Borza, nr 4, cu o gama diversa de material lemnos: cherestea, grinzi, laturi si efectuam transporturi cu autoutilitara de 3,5 Tone. Informatii la sediul firmei sau la telefon: 0726183963 sau 0765262847