S.C. IAMU S.A. Blaj angajează șofer categoria B. CV-urile se pot depune la sediul societății din Blaj, str. Gheorghe Barițiu, nr. 38, sau pe e-mail: office@iamu.ro. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0258-711.907.

Electrometalurgie SRL Mediaș recrutează personal pentru meseriile de inginer (studii tehnice) și muncitor calificat!
Societatea pregătește muncitori calificați la fabrica principală din Germania, iar ucenicia se face, în sistem dual, tot în Germania. Durata stagiului în Germania este de trei ani, iar după promovarea examenului de muncitor calificat, persoana este încadrată automat la fabrica din Mediaș, cu un salariu mult mai mare decât cel al unui muncitor calificat specializat la locul de muncă.
Pentru inginer (studii tehnice), persoanele interesate trebuie să finalizeze un stagiu scurt, de aproximativ 8 luni, în Germania.
Relații la sediul Electrometalurgie SRL Mediaș, strada Stadiounului, nr. 92, telefoane 0369-808.456, 0771-191.057, e-mail: info@electrometalurgie.ro sau pe site-ul www.electrometalurgie.com.

Caut îngrijitor la domiciliu, strada Alexandru Borza nr. 1D. Informații la familia Trif, la numerele de telefon 0766-349.423 sau 0766-900.563.

Societate comercială angajează muncitori necalificați în domeniul construcțiilor. Se oferă salariu atractiv! Mai multe detalii la numărul de telefon: 0766-493.018.

S.C. Switch Technology Gunther S.R.L. angajează:  inginer electromecanic, planificator producție, controlor calitate și operatori producție. Oferim contract de muncă pe perioadă nedeterminată, salariu motivant, tichete de masă, program de lucru în două schimburi. C.V. -urile se pot depune pe adresa de e-mail  aldea@stg-germany.de  sau la sediul societății din Blaj, strada Gheorghe Barițiu, 32 B. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0762.249.848

MDDM Services GmbH cu sediul in Berlin și obiect de activitate săpături și cablare fibră optică, pentru proiectul Telekom în NRW angajăm: șef de șantier, vorbitor de limba romană și germană, inginer cu experiență în organizare de șantier, coordonare, citire planuri, subtraversări rachetă pneumatică; șofer categoria B, C, E, pavatori cu experiență, excavatorist și ajutor excavatorist ca personal necalificat. Oferim: contracte de muncă cu normă întreagă conform reglementarilor legale în vigoare din Germania. Toți angajații sunt asigurați la Casa de Sănătate germană, cazare în regim hotelier cu mașină de spălat rufe și internet, echipament complet de muncă.

Cerem: diplomă/ certificat de calificare pentru excavatoriști, șefi șantier și pavelari, cazier fără înscrisuri și clinic sănătos prin adeverință de la medic, spirit de echipă, respect față de colegi, colaboratori și contractori. Limba germană prezintă un avantaj.

Salariu: începând de la 13.00 € brut / oră și se negociază în funcție de studii, calificări, experiență în domeniu și bineînțeles, poziția pentru care se aplică. Salariul se plătește în cont bancar în € intre 15 și 25 ale lunii. Program de muncă: luni – vineri, 8 ore pe zi. Oferim și cerem seriozitate. Rugăm să fim contactați doar de persoanele interesate de muncă de lungă durată. Informații: Email: office@mddm-services.de, Telefonic / Whatssap 0049 152 556 526 06

Agenția Funerară Rai angajează muncitori în domeniul construcțiilor funerare. Se oferă contract de muncă pe perioadă nedeterminată și un pachet salarial care începe de la 3.500 de lei. Informații la telefon 0756-983.263.

Restaurantul „La Nana” din Blaj angajează bucătar. Se oferă salariu motivant. Detalii la telefon: 0758-558.066.

S.C. IAMU S.A. Blaj angajează ingineri de profil mecanic, lăcătuși, prelucrători prin așchiere, operatori CNC, lucrător comercial, muncitori calificați și muncitori necalificati, în vederea calificării. Se oferă tichete de masă. CV-urile se pot depune la sediul societății din Blaj, str. Gheorghe Barițiu, nr. 38, sau pe e-mail: office@iamu.ro. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0258-711.907.

Restautantul La Popa Blaj angajează chelner sau chelneriță, cu sau fără experiență. Se oferă salariu motivant. Detalii la telefon 0766-209.797 sau la restaurantul situat în strada Nicolae Bălcescu, nr. 4.

SC Apis Com SRL angajează muncitori calificați și necalificați în construcții. Se oferă salariu atractiv și motivant. Informații la telefon 0729-032.080.