Apa potabilă restricționată în Bucerdea Grânoasă, Cistei, Mihalț și Obreja, din cauza supraconsumului
Sucursala Blaj a operatorului regional Apa CTTA anunță că în urma supraconsumului de apă pentru alte scopuri decât cele casnice, este nevoită să furnizeze apa potabilă după program, între orele 08:00 – 20:00, în localitățile Bucerdea Grânoasă, Cistei, Mihalț și Obreja.
 
În perioada de vară, consumul apei potabile distribuită prin sistemul public din aria deservita de companie este crescut, în special in zona rurală. Acest lucru este cauzat în special de folosirea apei potabile pentru activitati de grădinărit.
 
Sucursala Blaj a operatorului regional Apa CTTA roagă toți clienții să folosescă apa în mod responsabil, mai ales în această perioadă, deoarece există riscul ca cei aflați la capătul rețelelor să rămână fără apă potabilă.
 
La reluarea furnizarii pot exista depășiri ale parametrului turbiditate, caz în care clienții sunt rugați să foloseasca apă numai în scop menajer. Eventualele perturbații, precum și zona în care apar acestea, trebuie semnalate la Dispeceratul central, la numărul de telefon 0258-834.501, în vederea intervenției.
 
„Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată în comunicatul Sucursalei Blaj a operatorului regional Apa CTTA.

 

Foto: Internet (scop ilustrativ)

1 Comentariu

  • de Claudiu Oltean Posted 1 iulie 2022 18:47

    Bună seara, înțeleg motivul restricționări apei potabile după program în localitățile Bucerdea , Cistei , Obreja etc ce nu înțeleg este faptul că în contractul de furnizare a apei potabile nu se menționează acest lucru și anume că apa se poate restricționa din vreun motiv cum vor vi despăgubiți cei care rămân fără apă potabilă pe timpul nopții și mai ales de reluarea furnizării apei potabile în fiecare dimineață când va veni ieșită din parametrii turbiditate ? Adică în fiecare zi apa nu va fi conformă?

Comments are closed.