Blaj: apel pentru ridicarea tichetelor de masă pentru cei care s-au vaccinat anti-covid după după 3 septembrie 2021

Centrul de vaccinare din Blaj invită toate persoanele care s-au vaccinat cu schema completă după data de 3 septembrie 2021, inclusiv în lunile februarie și martie 2022, cu două doze pentru vaccinurile Pfizer și Moderna și o doză pentru Johnson&Johnson, să se prezinte la Centrul Cultural „Iacob Mureșianu” pentru a intra în posesia tichetelor de masă.

Apelul survine în condițiile în care, în urma încetării stării de alertă, activitatea centrelor de vaccinare va fi suspendată în următoarele zile, iar vaccinarea va fi transferată medicilor de familie.

Deja programul de funcționare a centrului de vaccinare din Blaj a fost restrâns de aproape o lună, iar personalul redus. Centrul de vaccinare din Blaj este deschis de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00, sâmbăta și duminica fiind închis.

Persoanele care s-au vaccinat la centrul de vaccinare din Blaj cu schema completă după data de 3 septembrie 2021, inclusiv în lunile februarie și martie 2022, adică cu două doze pentru vaccinurile Pfizer și Moderna și o doză pentru Johnson&Johnson, se pot prezenta la centrele de vaccinare unde au primit doza a doua (pentru Pfizer, Moderna) sau doza unică pentru Johnson&Johnson, pentru a ridica tichetele de masă. Fiecare persoană va primi câte 5 tichete a câte 20 de lei.

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *