Blaj: Au început înscrierile pentru „Crosul Speranței” 2023

A șasea ediție a „Crosului Speranței” Blaj, organizat de Running&Cycling Club Blaj, va avea loc în data de 7 octombrie 2023 și se va desfășura pe Câmpia Libertății. Organizatorii au dat deja startul înscrierilor, iar cei care vor achita taxa până în data de 30 septembrie vor avea beneficia de reducere. Din considerente organizatorice, în săptămâna de dinaintea concursului, 1 – 5 octombrie 2023, taxa de înscriere va fi mai mare cu 20 de lei pentru toate categoriile de vârstă, scopul fiind de a-i determina pe participanți să se înscrie din timp. În ziua evenimentului, 7 octombrie, nu se fac înscrieri.

Pentru cele 5 curse ale copiilor (diferențiate pe categorii de vârstă, fete și băieți, până la 14 ani), Cursele Dechatlon, taxa de înscriere este de 30 de lei până în data de 30 septembrie, iar în săptămâna concursului aceasta va fi de 50 de lei.

Pentru cele 5 categorii (feminin și masculin) ale Traseului Bosch (3 kilometri), taxa de înscriere este de 60 de lei până în data de 30 septembrie, iar în săptămâna concursului aceasta va fi de 80 de lei.

Pentru cele 5 categorii (feminin și masculin) ale Traseului Apidava (8 kilometri), taxa de înscriere este de 70 de lei până în data de 30 septembrie, iar în săptămâna concursului aceasta va fi de 90 de lei.

Pentru cele 5 categorii (feminin și masculin) ale Semimaratonului NLA (20.5 kilometri), taxa de înscriere este de 80 de lei până în data de 30 septembrie, iar în săptămâna concursului aceasta va fi de 100 de lei.

Linkul pentru înscriere este: https://my-run.ro/race-pay/?contestId=182

Linkul pentru a vedea lista participanților este: https://my-run.ro/participanti/?contestId=182

Dacă alegeți să faceți plata prin transfer bancar, nu uitați să specificați la rubrica DETALII: numele si prenumele, vârsta și cursa pentru care optați.

Detalii despre fiecare cursă puteti găsi accesând posterele atașate mai jos.

„Am pregătit trasee atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Alege tu cursa, care crezi că ți se potrivește. Noi ne vom strădui să-ți oferim experiența unei competiții reușite. Parte din traseele noastre vă vor duce pe Drumul care unește, VIA TRANSILVANICA. Și la această ediție, Primăria Municipiului Blaj ne va fi partener de nădejde. Urmăriți pagina noastră de Facebook – https://www.facebook.com/RunningAndCyclingClubBlaj – deorece vom reveni cu informații utile”, transmit organizatorii.