Blaj: campanie umanitară „Împreună pentru Mădălina”

Serviciul de Ajutor Maltez – Filiala Blaj a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru o fetiță în vârstă de zece ani, diagnosticata cu autism, care are nevoie, până în luna aprilie, de 3.000 de euro, pentru a efectua o evaluare complexă la un centru de specialitate din București, în vederea unui un nou tip de intervenție, antrenamentul neuronal. Mădălina este o fetiță minunată, în vârstă de 10 ani, diagnosticata cu autism, care prin eforturi deosebite a reușit sa facă progrese notabile care sa îi permită în prezent să învețe la o școală de masă, să poarte o conversație (cu o structură gramaticală aparte), să scrie, să citească, să calculeze și să abordeze persoanele din jurul ei.

Cei care doresc să participe la campania umanitară „Împreună pentru Mădălina” sunt invitați să doneze în contul deschis pe numele mamei fetiței, Opreanu Diana, RO30 RZBR 0000 0600 1271 0927, deschis la Raiffeisen Bank Blaj.

„Beneficiară a Serviciului de Ajutor Maltez – Filiala Blaj, Mădălina este o rază de soare care ne luminează ziua, ne binedispune, ne oferă afecțiune ori de câte ori ne întâlnim și, prin firea ei jucăușă, ne determină să îi iertăm fiecare năzbâtie și să o răsplătim la rândul nostru cu îmbrățișări.

După mulți ani de terapie, părinții ar dori sa încerce și un nou tip de intervenție, antrenamentul neuronal. Conform specialiștilor, acesta îmbunătățește funcționarea cognitivă, capacitatea de concentrare, conștientizarea, limbajul, etc., acestea fiind facilitate în urma optimizării rețelelor neuronale și de modul în care acestea comunica între ele.

În luna aprilie 2022, Mădălina este programată la București pentru o evaluare complexă la un centru de specialitate. Sperăm ca împreună cu dumneavoastră să reușim să strângem în timp util suma de 3000 de euro, necesară unui protocol de zece ședințe.

Fiecare copil cu dizabilități merită o șansă sau mai multe pentru a-și atinge potențialul maxim sau pentru a se autodepăși, iar acum este rândul Mădălinei”, se arată în apelul făcut de Serviciul de Ajutor Maltez – Filiala Blaj, care le mulțumește tuturor donatorilor pentru susținere și gândurile bune.

 

 

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *