Blaj: Doar până vineri, 31 martie, persoanele fizice mai pot beneficia de bonificația de 8% la plata integrală a impozitelor și taxelor locale

Primăria Municipiului Blaj anunță că doar până vineri, 31 martie 2023, blăjenii (persoane fizice) care îşi vor achita integral impozitul pe clădiri, teren şi auto mai beneficiază de bonificaţia de 8%, stabilită prin hotărâre a Consiliului Local Blaj.

Plățile se pot face la Biroul Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Blaj, în numerar sau cu cardul, dar și ONLINE, pe platforma Servicii Electronice – https://se.primariablaj.ro/infopage/ de pe site-ul Primăriei Blaj și pe www.ghiseul.ro

La Biroul Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Blaj, plăţile se pot face în zilele de luni, marți, joi și vineri, între orele 08:15-15:15, iar miercurea între orele 08:15-16:30, informează Primăria Blaj.

Conform legii, impozitul pe clădiri, teren şi auto se plăteşte anual în două rate egale, până la datele scadente de 31 martie şi 30 septembrie 2023.

Impozitele și taxele locale în municipiul Blaj au rămas aceleași ca în anul 2023, la care se adaugă, conform Codului Fiscal, rata inflației din anul anterior.