Blaj: Două eleve de la Şcoala Gimnazială „Toma Cocișiu”, calificate la Olimpiada Națională

Două eleve de la Şcoala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj s-au calificat la Olimpiada Națională, după ce au câștigat fazele județene la limba și literatura română, limba engleză și religie.

Eleva Comandașu-Soare Stephanie Elena, din clasa a VII-a, a obținut premiul I atât la Olimpiada de Limba și literatura română, cât și la Olimpiada de Limba engleză, în timp ce Căpîlnean Camelia, elevă în clasa a VII-a, a obținut locul I la Olimpiada de Religie, cultul greco-catolic.

De asemenea, elevul Catăuță Andrei, din clasa a VI-a, s-a clasat pe locul al II-lea la Olimpiada de Religie, cultul ortodox.

„Şcoala noastră este onorată să adreseze cele mai calde felicitări elevilor care au obținut rezultate remarcabile la faza județeană a olimpiadelor școlare. Îi asigurăm de toată prețuirea noastră pe toți elevii participanți la olimpiadă, precum și pe doamnele profesoare Delia Gherghin, Iulia Ciolan, Adriana Cleja și Andreea Suciu. Le dorim succes și inspirație celor două eleve, Comandașu-Soare Stephanie și Căpîlnean Camelia, calificate la etapa națională”, se arată în comunicatul Şcolii Gimnaziale „Toma Cocișiu” Blaj.