Caritas Blaj organizează strângere de fonduri pentru victimele și refugiații de război din Ucraina

Caritas Blaj a deschis două conturi în care cei care doresc pot susține victimele și refugiații de război din Ucraina. De asemenea, donațiile se pot face și la sediul instituției, din Bulevardul Republcii. Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj susține, astfel, apelul făcut pentru victimele războiului din Ucraina de către Președintele Caritas Romania, Părintele Gheorghe Dunca, cu binecuvântarea Președintelui Conferinței Episcopale Catolice din România, Înaltpreasfinția Sa Arhiepiscopul Aurel Percă.

Donațiile pentru această campanie umanitară se pot face în următoarele conturi, deschise la Banca Comercială Română, filiala Blaj:

– Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj
– cont lei: COD IBAN LEI: RO74 RNCB 0007 0016 9546 0001
– cont euro: COD IBAN EUR: RO47 RNCB 0007 0016 9546 0002

Pentru cei care doresc direct să facă donații, sumele se pot depune la casieria Asociației Caritas din Blaj, situată în strada Republicii, nr. 8, în intervalul orar 09:00-16:00.

„Doresc să direcționez acest apel către toți binefăcătorii și prietenii Caritas Blaj din țară și străinătate să se alăture acestei inițiative și să sprijine această campanie de strângere de fonduri pentru a veni în sprijinul celor care încă de la declanșarea războiului din Ucraina au fost în prima linie a efortului de sprijinire a victimelor și refugiaților de război”, se arată în apelul adresat de către directorul Caritas Blaj, părintele Nicolae Anușcă.

Organizațiile Caritas din Romania de la frontiera cu Ucraina preiau zilnic sute de mame și copii care se refugiază în țara noastră din calea războiului, oferindu-le adăpost, masă și asistență dar mai ales căldură sufletească și siguranță.

Confederația Caritas România este de asemenea implicată în transportul ajutoarelor umanitare către organizațiile Caritas din Ucraina, operatorii cărora sunt prezenți lângă cei bolnavi, răniți, orfani și care au rămas în focul războiului.

 

Apel umanitar pentru sprijinirea victimelor și refugiaților de război

Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj se asociază și susține apelul făcut pentru victimele războiului din Ucraina de către Președintele Caritas Romania, Părintele Gheorghe Dunca, cu binecuvântarea Președintelui Conferinței Episcopale Catolice din România, Înaltpreasfinția Sa Arhiepiscopul Aurel Percă.

Dragii mei,

Doresc să direcționez acest apel către toți binefăcătorii și prietenii Caritas Blaj din țară și străinătate să se alăture acestei inițiative și să sprijine această campanie de strângere de fonduri pentru a veni în sprijinul celor care încă de la declanșarea războiului din Ucraina au fost în prima linie a efortului de sprijinire a victimelor și refugiaților de război.

Organizațiile Caritas din Romania de la frontiera cu Ucraina preiau zilnic sute de mame și copii care se refugiază în țara noastră din calea războiului, oferindu-le adăpost, masă și asistență dar mai ales căldură sufletească și siguranță.

Confederația Caritas România este de asemenea implicată în transportul ajutoarelor umanitare către organizațiile Caritas din Ucraina, a căror operatori sunt prezenți lângă cei bolnavi, răniți, orfani și care au rămas în focul războiului.

Vă rog pe toți, dragii mei, să ne arătăm umanitatea și să facem gesturi concrete de solidaritate cu cei aflați în aceste momente în situația de a înfrunta moartea sau de a-și abandona casa, țara, familia în urma acestui dezastru din Ucraina.

Puteți transfera donația Dumneavoastră pentru această campanie în următoarele conturi:

Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj
COD IBAN LEI: RO74 RNCB 0007 0016 9546 0001
COD IBAN EUR: RO47 RNCB 0007 0016 9546 0002
deschis la Banca Comercială Română, filiala Blaj.

Pentru acei donatori care doresc direct să facă donații, sumele se pot depune la casieria Asociației Caritas din Blaj, str. Republicii, nr. 8 în intervalul orar 9.00-16.00.

Cu mulțumiri,
Pr. Nicolae Anușcă
Director Caritas

Foto: Caritas România

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *