Clubul Sportiv Gimn Star Blaj, șase locuri întâi la competițiile de dans din acest an

Rezultate conform așteptărilor, în acest an, pentru Clubul Sportiv Gimn Star Blaj! La competițiile la carte a participat, Gimn Star Blaj a obținut șase locuri întâi, un loc doi și două locuri patru, la Concursul European Grand Prix, Concursul Național Dance Art Fusion, Cupa Dancing Europe și Campionatul Internațional de Majorete.

La Concursul European Grand Prix, desfășurat în perioada 13-15 mai la Timișoara, duetul Teodora Lozonschi/Medeea Bărbat a urcat pe prima poziția la secțiunea dans Open. Tot la această competiție, duetul Carla Gruiță/Teodora Lozonschi s-a clasat pe locul patru la secțiunea de dans Open, categoria cadeți 1, respectiv cadeți 2.

La Concursul Național Dance Art Fusion, desfășurat la Sibiu, în data de 3 iunie, Gimn Star Blaj a obținut locul întâi la categoria de vârstă cadeți, secțiunea Dans Tematic, prin echipa formată din Ilinca Săbăduș, Alexia Spătăcean, Antonia Cioancă, Evelyn Erșek, Patricia Erșek, Casiana Gatea, Inna-Maria Costea și Medeea Rusan.

În cadrul Cupei Dancing Europe și la Campionatul Internațional de Majorete, de la Arad, din data de 4 iunie. Gimn Star Blaj a obținut patru locuri întâi și un loc doi. Pe prima poziție au urcat echipa de pompon (Teodora Lozonschi, Ștefania Ignat, Luisa Mărginean, Ana Maria Mărginean, Anda Săratean, Medeea Bărbat, Alexia Spătăcean, Miruna Popa, Rania Nemeș, Carla Gruiță, Jessica Savonea și Karla Șilean), Teodora Lozonschi/Ștefania Ignat (categoria dans contemporan), Karla Șilean (categoria Lyrical dance) și Teodora Lozonschi/Medeea Bărbat (categoria Duo Pompon), iar pe locul doi s-a clasat Carla Gruiță (categoria solo pompon).

„Perioada pandemiei ne-a oferit un moment de introspecție și de valorificare a potențialului echipei, astfel încât anul 2022 a fost dedicat în mod special dansului. Cu o pregătire specifică pe partea de tehnică și coregrafie, rezultatele fetelor au fost conforme așteptărilor noastre. Mulțumiri calde părinților și tuturor colaboratorilor care au contribuit la reușitele echipei”, a declarat președintele Gimn Star Blaj, profesoara Cornelia Letiția Mărginean.

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *