CSȘ Blaj, locul doi la turneul final al Campionatului Național de Volei Cadeți – Divizia Perspectivă

Echipa de volei cadeți a Clubului Sportiv Școlar Blaj a ocupat locul doi la turneul final al Campionatului Național de Volei Cadeți – Divizia Perspectivă, la finalul competiției pe care a organizat-o la Blaj, în perioada 3-7 mai 2023. Băieții pregătiți de Silvia Marcu au câștigat patru din cele cinci meciuri susținute, singura înfrângere fiind suferită în fața echipei care a câștigat turneul, CSȘ 2 Baia Mare.

La turneul final al Campionatului Național de Volei Cadeți – Divizia Perspectivă, care s-a desfășurat în Sala „Timotei Cipariu”, au participat șase echipe: CSȘ Blaj, LPS Piatra Neamț, CNNT Craiova, CSȘ 2 Baia Mare, CSȘ-CS Arcada Galați și ACS EX-4 Volei București.

CSȘ Blaj a obținut următoarele rezultate: 3-1 cu CSȘ-CS Arcada Galați, 3-1 cu LPS Piatra Neamț, 3-0 cu CNNT Craiova, 1-3 cu CSȘ 2 Baia Mare și 3-2 cu ACS EX-4 Volei București.

Turneul a fost câștigat de CSȘ 2 Baia Mare, care a obținut cinci victorii din cinci posibile. Clasamentul final este următorul: 1. CSȘ 2 Baia Mare (15p.), 2. CSȘ Blaj (11p.), 3. ACS EX-4 Volei București (9p.), 4. CSȘ-CS Arcada Galați (5p.), 5. LPS Piatra Neamț (5p.), 6. CNNT Craiova (0p.).

Componența echipei de volei cadeți CSȘ Blaj a fost următoarea: Sebastian Șuteu, Raul Șilean, Antonio Dancu, David Hentea, Gabriel Coman, Sergiu Șolea, Adrian Bolgar, David Deneș, Paul Birilă, Andrei Câmpean, Alexandru Sechel, Andrei Toacse și Rareș Cojocaru.

„Am încheiat un campionat plin de victorii, dar și cu înfrângeri, cu multe bucurii, dar și cu supărări, iar în final avem satisfacția rezultatului bun pe care l-am obținut. Mulțumim neobosiților părinți pentru sprijinul acordat pe tot parcursul campionatului, mulțumim suporterilor și galeriei, care au fost alături de noi pe tot parcursul celor cinci zile de turneu”, a declarat Silvia Marcu, antrenorul echipei de volei cadeți a Clubului Sportiv Școlar Blaj.

Următoarea competiție la care va participa CSȘ Blaj este turneul final al Campionatului Național de Volei Speranțe – Masculin, care se va desfășura la Tulcea, în perioada 10-14 mai 2023.