Doi tineri din Blaj au furat peste 30.000 de lei dintr-o sală de jocuri de noroc

Polițiștii blăjeni au reținut doi tineri din municipiu care au sustras, miercuri dimineața, suma de 30.132 de lei dintr-o sală de jocuri de noroc.

La data de 14 septembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au identificat și reținut un minor de 16 ani și un tânăr de 23 de ani, ambii din municipiul Blaj, care sunt bănuiți de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat.

În dimineața zilei de 14 septembrie 2022, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din Blaj, tânărul de 23 de ani i-ar fi distras atenția angajatului sălii, în timp ce minorul ar fi sustras, dintr-un sertar lăsat neasigurat, suma de 30.132 lei.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate, polițiștii au reușit să recupereze 70% din prejudiciul produs.

În cursul zilei de azi, 15 septembrie 2022, cei doi reținuți vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru depistarea și reținerea celor doi, polițiștii din Blaj au beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale și de cel al polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigații Criminale, informează Inspectoratul Județean de Poliție Alba.