Interviurile Radio Blaj: Antrenoarea Cristina Man și atleta Mihaela Blaga, campioane europene la cros pe echipe – AUDIO

Antrenoarea Cristina Man (Atletic Club „Mica Romă” Blaj), vicepreședinte al Federației Române de Atletism, și atleta Mihaela Blaga (18 ani, dublă legitimare AC „Mica Romă” Blaj/CSȘ Blaj), câștigătoare, pentru a doua oară consecutiv, a Cupei Europei la Cros pe echipe, categoria Under 20, sunt invitatele din această săptămână a emisiunii „Interviurile Radio Blaj”.

Întoarse de la competiția desfășurată în Spania, la Oropesa del Mar (Castellon), în data de 5 februarie 2023, Cristina Man și Mihaela Blaga s-au aflat în studioul Radio Blaj, unde au vorbit despre participarea la această competiție, succesele repurtate în anul 2022, precum și despre obiectivele anului 2023.

„Pentru clubul nostru, pentru comunitatea noastră și, nu în ultimul rând, pentru România, este un titlu extraordinar. Este pentru al doilea an consecutiv când suntem câștigătorii Campionatului European al Cluburilor, categoria Under 20, la Cros, un rezultat la care speram, dar care a presupus foarte multă muncă și sacrificii din partea sportivelor mele”, a spus Cristina Man.

Interviul complet cu Cristina Man și Mihaela Blaga poate fi ascultat în fișierul audio de mai jos: