Interviurile Radio Blaj: Dan Balu, fondatorul și președintele Clubului Sportiv Atomic Blaj – AUDIO

Radio Blaj îl are invitat, în această săptămână la „Interviurile Radio Blaj”, pe fondatorul și președintele Clubului Sportiv Atomic Blaj, Dan Balu. În cadrul emisiunii, Dan Balu vorbește despre proiectul început în urmă cu șase ani, obiectivele clubului, dar și despre cele patru echipe de volei fete care activează în campionatele naționale de minivolei, speranțe și cadete.

Interviul cu Dan Balu a fost realizat înaintea turneului de minivolei din weekendul trecut, de la Blaj, în urma căruia echipa Atomic Black a obținut deja calificarea la turneul semifinal. Atomic Black a câștigat toate meciurile din Seria J, în timp ce a doua echipă înscrisă în această competiție, Atomic Red, care nu a reușit până acum să obțină puncte în această grupă, „crește constant ca valoare de la turneu la turneu”, conform președintelui Clubului Sportiv Atomic Blaj:

„Sunt foarte mulțumit de evoluția fetelor la acest turneu de minivolei, cele două echipe Atomic Black și Atomic Red au avut o evoluție foarte bună. Proiectul Atomic, prin care mi-am propus să cresc în mod constant numărul copiilor de vârstă mică care să practice exercițiul fizic într-o formă organizată, în cazul de față volei, dă roade, prin participarea noastră cu cele două echipe la CN de minivolei, organizat de Federația Română Volei. Prin acest proiect reușim să triplăm numărul copiilor legitimați care practică volei la nivelul municipiului Blaj.”

În acest sezon, Atomic Blaj a înscris patru echipe în campionatele naționale de volei: două de minivolei fete (fiind primul club din Blaj care se prezintă la start cu două echipe într-o competiție de minivolei), o echipă de speranțe fete și o echipă de cadete fete.

Partenerii Clubului Sportiv Atomic Blaj: Primăria și Consiliul Local Blaj, Compania Bosch, SC Prenis SRL, Asociația Jidvei – viitor prin educație, SC Apidava SRL, SC Animal Ferma SRL, SC Cuptorul de sub Curte SRL, SC Aly&Juli Mixt SRL, Eliza Med.

Partener media: Radio Blaj.

Interviul cu Dan Balu poate fi ascultat în fișierul audio de mai jos:

Interviurile Radio Blaj – Dan Balu, președinte fondator Atomic Blaj